Vuosikokokous 10.3.2022

26.01.2022

Vuosikokous pidetään torstaina 10.3.2022 klo 17.30-18

Hyvä Suomen Naislääkäriyhdistyksen jäsen,

Vuosi vaihtui ja edelleen Covid-19-pandemia sekä sen tuomat rajoitukset vaikuttavat elämäämme.
Tämä tuo haasteita myös yhdistyksen kevään toiminnan suunnitteluun.

Pandemiatilanteesta huolimatta pidämme yhdistyksen vuosikokouksen to 10.3.2022 klo 17.30- 18, jonka jälkeen on suunnitteilla tieteellistä ohjelmaa luentona myöhemmin ilmoitettavasta aiheesta sekä ruokailu. Jos rajoitukset sallivat, pidämme kokouksen ja luennon hybridinä eli osallistua voi joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Mikäli kokoontumisrajoitukset olisivat tiukat, pidämme kokouksen vain etäyhteyksin.
Lähetämme kokouskutsun myöhemmin helmikuussa.

Hallituksen jäseniä on vaihtovuorossa ja mikäli olet kiinnostunut osallistumaan hallitustyöskentelyyn, niin ilmoitathan halukkuudestasi yhdistyksemme sihteerille/ Leena Penttinen, leena.m.penttinen@kolumbus.fi

Ystävällisin alkuvuoden terveisin

Suomen Naislääkäriyhdistyksen hallitus